efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények (H)emberedre tallsz
Név: Ailana Aláírt Dátum: 2008. 05. 19. - 19:29 Cím: Fejezet 1

Nagyon aranyos vers! n is nagyon szeretem a DM/HG prostst, s el tudom kpzelni ezt a jelenetet kettejk kztt. Draco, mint hember... rdekes felfogs, gy mg nem gondoltam r. Pedig nagyon is illik r, n is szeretem a hembereket. :)
Szerz? vlasza: A hemberekkel mostanban csak az a bajom, hogy sajnos nincs (elg vagy egyltaln) h, amib?l megszlethetnnek.:S Viszont DM/HG lesz, amg van r tletem s msnak van tlete (ami azrt megnyugtat).;) Ksznm szpen a vlemnyt.:))

Név: RekaDeLaCool Névtelen Dátum: 2008. 01. 05. - 20:23 Cím: Fejezet 1

Nos, meg kell mondjam, hogy n mr alapbl magasra raktam a mrct nagyon olvass el?tt, mert lttam, hogy Te rtad, s mivel az ?rangyalos trtneted annyira j lett, eleve gy lltam hozz ehhez is, hogy nagyon jnak kell lennie. Ilyenkor ltalban csaldni szoktam, s most megtrtnt az a kivteles eset, hogy NEM! Annyira ms jelleg? ez a vers, mint a folytatsosod, de akkor is tetszett! Nagyon tetszett! s annyira j kis tli hangulatot dobott nekem mellesleg! Gratula! Kedvencem az tokrl szl versszak, a msodik. De az egsz nagyon ppec. :) Totl bejtt ez a kis vers! Pusz Szerz? vlasza: rlk, hogy nem okoztam vele csaldst.:) Termszetes, hogy ms jelleg?, hisz mint tudjuk, angyalknk tlen hogyan hozza a formjt, s ugyebr, neki ms emlke van egy hemberrel... Na, de befogtam. Ksznm nagyon a vlemnyt.:)

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.