efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Pr perc
Név: ginny weasley Aláírt Dátum: 2009. 02. 04. - 16:00 Cím: Pr perc

Szerintem szuper trtnet. Lehet hogy n mondom rosszul de a baba elvesztse s Harry s ginny beszlgetse olyan mint a Grace klinika egyik rsze. Vagy rosszul mondom? Szerz? vlasza: Nem mondod rosszul, onnan jtt az ihlet :)

Név: ginny weasley Aláírt Dátum: 2009. 02. 04. - 16:00 Cím: Pr perc

Szerintem szuper trtnet. Lehet hogy n mondom rosszul de a baba elvesztse s Harry s ginny beszlgetse olyan mint a Grace klinika egyik rsze. Vagy rosszul mondom?

Név: Koskudzgolyo Névtelen Dátum: 2007. 11. 23. - 21:54 Cím: Pr perc

ok, mr ltom hogy tnyleg. Egybknt j Szerz? vlasza: kszi :)

Név: Kokuszgolyo Névtelen Dátum: 2007. 11. 23. - 21:52 Cím: Pr perc

ezt nem a grace klinika ihlette egsz vletlen? Szerz? vlasza: Dede :)

Név: Tamcsyy Aláírt Dátum: 2007. 11. 22. - 19:09 Cím: Pr perc

n Szletett felesgeket nztem, szval most gyorsan utna nztem, hogy mi is volt az a kzs pont a Grace klinikval (egybknt ott is kaptak "pr percet"?), de n is tudtam, hogy ez lesz a trtnet vge...:(( Ht, j, j az rs, s OK, hogy nha kell ilyesmit is rni, de akkor is nagyon-nagyon szomor!!:((( Klnben tnyleg j!:)) Klnsen az utols kt sor tetszett, azt nagyon szpen megfogalmaztad! rlk, hogy megrtad s olvashattam!:)) Szerz? vlasza: rlk, hogy olvastad. Egybknt igen, ott is volt pr perc. Csak ott az egyik medika szlt a dokin?nek, hogy legyen. Igyekeztem a vgre tenni a hangslyt...

Név: Sove Aláírt Dátum: 2007. 11. 22. - 17:43 Cím: Pr perc

nagyon szp, s tudod, mire emlkeztet? a grace klinika legutbbi epizdjra. abban volt, egy szinte ugyanilyen jelenet. gratula Szerz? vlasza: rtam is, hogy onnan az tlet... mg akkor elkezdem rni, pedig tk fradt voltam... Amgy ksz :)

Név: emily14 Aláírt Dátum: 2007. 11. 22. - 16:18 Cím: Pr perc

Sya! Naon joo lett, naon szomor, de szp! Am nem ez volt most a Grace- klinikban? Szerz? vlasza: Ksznm :) De igen, Dr. Montgomery egyik betegnl volt ez a helyzet.

Név: Regicca Aláírt Dátum: 2007. 11. 22. - 15:18 Cím: Pr perc

Jaj, te!!!! Annyira reztem... nagyon gonosz vagy... :(:(:(
Most, hogy mondjam erre, hogy j....??? Nagyon szeretem, ahogy rsz, de mikor ilyen szomor??? hpp-hpp
Am meg mr rgtn az els? sznlr jttem, hogy mit fogsz m?velni... Te!!! De akkor mostmr a csalsban csak is jkat!!! ;) Szerz? vlasza: Ott elmletileg mr csak j lesz :) De el?gg Hbor s Love Island... kezdek rharapni a hosszabb fejezetekre, taln egyszer sikerl sszehoznom egy 4000 szavasat is XD Szerz? vlasza: Magyarn: A csalsnak max jv? hten lesz folytatsa :) Egybknt valamikor ilyet is kell rni, hisz nem lehet minden Happy end... sajnos...

Név: annus Aláírt Dátum: 2007. 11. 22. - 15:09 Cím: Pr perc

de szomor volt :( szegny rpn s hermione :(
de azrt teccet nagyon j volt ;) Szerz? vlasza: ksznm, rlk, hogy tetszik

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.