efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények Tedd, amit tenned kell
Név: Lexi Aláírt Dátum: 2017. 09. 13. - 13:27 Cím: Epilógus

:D:D:D Békésen olvasom a könyvemet amiben a főszereplő neve Rodrigo. Valami nem stimmel, aztán gyorsan idejöttem, most látom hogy Roderick helyett Rodrigot írtam :D xD :D Elnézést:)

Szerző válasza: Pedig, ha tudnád, hogy megihletett ez az elírás... :D :D Nagyon tetszett! :D:D:D

Név: Bellakisasszony Aláírt Dátum: 2017. 09. 12. - 22:45 Cím: Epilógus

Kedves Sophie!
Már nagyon rég szerettem volna neked írni, mert mindvégig nyomon követtem a történeted, de sajnos a fiokomba való belépéssel egy jó ideig meggyűlt a bajom.
Most egyszerre vagyok szomorú és boldog. Boldog, hogy ilyen szép vége lett, hogy ahogy mindenki felnőtt. Annak meg rendkívül örültem, hogy Regulus él, és, hogy végül egymás mellett kötöttek ki. (Annál a fejezetnél, ahol Rég visszatért meg szerettem volna írni neked, hogy nekem végig az Éjszaka van Esti Kornél szám járt a fejemben. Ha még nem ismered és van egy kis időd, szerintem érdemes meghallgatni.)
A szomorúság pedig egyértelműen annak szól, hogy többe nem olvasgatom, de amiket ígértél mind fantasztikusan hangzanak.
Nehéz is eldönteni, hogy én mire vagyok a legkiváncsibb, ha nekem is lehet kérésem. Egyrészt nagyon érdekelne az esküvőjük, másrészt mindig egy kicsit hiányoltam azokat a részeket, amikor Regulus, Sirius és Medy együtt voltak. Azt hiszem ezt egy korábbi kritikákban meg is írtam, hogy szívesen elolvastam volna, hogy milyen volt a nagy közös vacsi, amikor Regulusék összejöttek.
Mindig is nagyon rossz voltam kritika írásban, de megpróbálom kifejezni, hogy mért is szeretem ezt a történetet annyira. Egyedi ötlet, nagyon szerethető új karakterek, bonyolult, de gondosan megtervezett történetszálak, fantasztikus írói stílus, a csodálatos rövid bevezetések, a hangsúly a lelki világon, a jellemfejlődés, hogy az emberek embereik maradtak és persze mindez az én kedvenc Harry Potter korszakomban a kedvenc szereplőmmel. És persze a legszebb Rég és Medy feltétlen, gyönyörű és igaz szerelme. Erről jut eszembe, hogy szívesen olvasnék egy novellát az első terhesség fontosabb momentumaival a szüléssel bezárólag. Képtelen vagyok választani, remélem te kiválasztasz egyet és megírod nekem. 🙂
Nagyon köszönöm ezt a sok évi élményt, és hogy így legalább elhúzódott a Harry Potter kaland. 🙂
Enikő

Szerző válasza: Kedves Enikő! Először is: meghallgattam a dalt, és tényleg nagyon Reg/Med-es, köszönöm, hogy ajánlottad! Azt pedig még inkább köszönöm, hogy végigkísérted a történetet. Nem is tudod, milyen sokat jelent ez nekem! :) Nagyon örülök, hogy így megszeretted a szereplőket - és a Regulus-Med párost, amit én magam sem tudtam soha elengedni. :):)
Persze, hogy lehet kérésed, viccelsz? Hiszen ennyi év után itt vagy! Hát hogy máshogy tudnám én ezt meghálálni? :D
Ó, igen, emlékszem, hogy Téged nagyon érdekelt a nagy randi! Részben ezért is mutattam meg egy kis részletét a Lily-szemszögű Reménytelenül fejezetben ;) Valóban a Sirius-Med-Regulus hármasnak nagyon érdekes a dinamikája, és azt a néhány jelenetet, amiben így együtt szerepelnek, igazi örömünnep volt megírni. Tulajdonképpen engem is érdekel, mi minden történt velük az epilógus után; azután, hogy Sirius végre megemésztette Regulus feltámadását. Arról nagyon konkrét képeim vannak, hogy bukdácsolt vissza egymáshoz Regulus és Med, de a testvérek története, azt hiszem, keményebb dió. Az is kérdés, hogy egyáltalán létrejött-e valamiféle együtt létezés vagy az egésznek inkább az lett az eredménye, hogy Sirius Medtől is eltávolodott, csak hogy ne kelljen szembenéznie a ténnyel, hogy az öccse messze nem az a feketemágia-imádó kis hülye, akinek mindig is hitte, hanem egy valódi hős... Látod, máris pörög az agyam! ;)
Jaj nekem, ez az utolsó mondat kicsit megríkatott ám :) Nem sok nagyobb dicséret van annál, mint hogy ez a történet a Harry Potter-korszakod folytatása volt - legalábbis számomra ez egyike a legszebb dicséreteknek, hiszen nekem is ugyanezt jelentette a TATK, és az, hogy Neked is, hogy ez így, nem is tudom, egy közösségi élmény lett, felbecsülhetetlen. Lehet, hogy össze-vissza hebegek, tényleg meghatódtam, de remélem, érted, mire gondolok :) Hálásan köszönök minden kedves szót, köszönöm, hogy szeretted ezt a történetet, és köszönöm, hogy velük/velem/velünk tartottál ezen a hosszú úton! Köszönöm!

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2017. 09. 12. - 11:57 Cím: Epilógus

Nem sírok, nem sírok, nem sírok!!! Nagy levegő!!!!
Megpróbáltam kikeresni a kedvenc idézeteimet... De túl sok van :D
Ki mondta, hogy befejeznii egy könyvet (mármint szerzőként) olyan mintha eltemetnéd a saját gyerekedet? Egyértelműen te vagy az anyja a történetnek, de úgy érzem ( és javíts ki ha tévedek) hogy a(z egyik) nagynéni szerepet magaménak tudhatom.
... Na jó, most már egy órája ülök itt. Az a gond, hogy annyi mindent mondanék, amit már mind mind hallottál/olvastál tőlem.
Medék élete nem csak a te életed része, volt, hogy velük álmodtam!! :D
Nem, nem tudok erről írni mert már most sírok.
Nem csak a történetről van szó, erről a gyönyörű történetről, hanem az életemről is mert a kettő néha annyira összefonódott, egy-egy fejezetet nem tudok elolvasni mert olyan időszakra emlékeztet amit nem szívesen élek át, de a legtöbb csak bizonyíték, hogy habár voltak kisebb nagyobb szünetek (khm:D) de soha nem szakadt meg és mindig éreztem, hogy vissza kell térnem.
Inkább beszéljünk a jövőről. Kinek a története érdekel? Természetesen a Potter családé. Ha azt mondod, Harrynek nem születtek testvérei, James Potter nem akart több sarjat Lily Evanstől?!?!?! nem hiszem :D
Sirius, természetesen. Biztos vagyok benne, hogy nem adod neki a sablonos magányos farkas szerepet. Kérlek.
Öhm, David, helló!!! David a forrófejével, a szenvedélyével, makacsságával, eszével, hőségével fogta magát, a nevét Gergelyre cserélte és magához láncolt és csinált nekem két kisbabát:D:D:D És most már tényleg nagyon sírok, mert ki érti? Csak most jövök rá, hogy miért imádtam/imádom Davidet?!?!?!?! Elhiszed te ezt?
Még most is, legeslegutolsó pillanatban is okozol nekem ilyen felfedezéseket :D:D
Rodrigo, csak mert nagyon furdalja az oldalamat. Hiába kaptunk belőle nagyon keveset az a kevés is izgalmas/érdekes volt.
Jemy pff, egyértelmű. Jeremy és Shirley természete egy személyben??? Te jó ég, nem irigylem Taráékat.... :D
FLAME! Te jó ég, majdnem elfejtettem...
Ennyi tehát, válassz közülük (insert: gonosz kacaj) :D Menni fog.
A pdf változatot alig várom, de nehogy azt hidd, hogy digitális formában marad. Már ki is néztem egy nyomtató/könyvkötő céget, és megy a könyved a helyére... Messengeren átküldök képet, hogy lásd a helyét :D
És NEM nem búcsúzom!!!

Szerző válasza: :D Be kell vallanom, az is eszembe jutott párszor, hogy megkérlek titeket, gyűjtsétek ki a kedvenc idézeteiteket :D Szóval, ha egyszer majd csillapíthatatlan vágyat érzel rá, szívesen fogadom a listát, mert nagyon kíváncsi vagyok! :D (Hah. Most, hogy így sokadjára olvasom a véleményedet, már csak meghatottan mosolygok a könnyek elleni küzdelmeden, de azért ahogy így végiggondoltam ezt a "De túl sok van" dolgot, kicsit mintha szúrna a szemem...) Mit nagynéni, keresztanya! Vagy az a nagynéni, aki keresztanya is! Valami extra családi titulus... igazából még megosztott gyámságról is lehet szó, annyira itt voltál mindig. Amit nagyon köszönök. El sem tudom mondani, mennyire. Emlékszem, nem egyszer mondtam anyukámnak: "Nem is érdekes, ha csak Lexi olvassa, már csak az ő kedvéért is be fogom fejezni a tatkot, de komolyan." Volt olyan pont, amikor a büszkeségemen kívül már csak Te jelenléted vitte tovább az írást, ezt most el kell ám mondanom. Azok a "Nem is olvassa ezt senki..."-napok, amikor a kis hang a fejem sarkában azt feleselte vissza: "De igen, Lexi!"... Komolyan nincsenek rá szavak, mennyire hálás vagyok, amiért így a szívedbe zártad ezt a történetet. Nem hiszem el, hogy még álmodtál is vele :D Arra pedig, hogy David a gyermekeid apja, már nem is tudok mit mondani :D:D:D Ezen annyit vigyorogtam már akkor is, mikor első alkalommal olvastam ezt a villamoson, hogy szerintem fél Szeged lököttnek nézett... :D
Van ám kívánság, hm? :D Már napok óta azon jár az agyam, hogyan teljesítsem egyszerre mindet :D Fú, forognak ám a fogaskerekek... :D Davidről viszont már most megsúghatom, hogy a félkész karácsonyi novellában megkapja a maga happy endjét ;)
A képet még egyszer köszönöm. Azt a helyet pedig még inkább. És én sem búcsúzom, de nem ám! :D Csak nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönök mindent. ^^

Név: Lelle Aláírt Dátum: 2017. 07. 31. - 18:28 Cím: Tedd, amit tenned kell

Megható volt. <3 Már nagyon várom az epilógust. Már csak azért is, mert számomra az nem befejezés lesz, hanem (remélem) egy újabb történetnek a kezdete.
David&Mer 4ever!!! XD (ezt nem hagyhattam ki)
Köszönöm az utazást! Sok puszi

Szerző válasza: Én köszönöm a véleményt! <3 Majd meglátjuk... illetve hát ha az epilógus megjegyzés részére ugrasz, már láthatod is :D Szóval most csak annyit mondok (a D+M-re is reagálva :P), hogy te leszel a legboldogabb az alternatív befejezéstől... :D Még egyszer nagyon köszönöm, hogy írtál, kis sumák! ^^

Név: Jill McKenzie Aláírt Dátum: 2017. 06. 23. - 22:44 Cím: Te meg én

Klassz volt a fejezet! Főleg a davides része tetszett, meg a másik világba átnézős, meg a vége is... :D Az elején kicsit fura volt, hogy a fiúk viszonylag könnyen elhitték Mednek, hogy Regulus életben van. Én az előzmények ismeretében inkább gondoltam volna, hogy valami baja történt, és hallucinál. Ja, és mindig örülök, ha a Tekergőket szerepelteted, viszont mindig hiányolom Remust. Szerintem tetszene nekem Remus a te megformálásodban. :D Lényeg a lényeg: köszönöm, hogy olvashattam, és várom a folytatást!

Szerző válasza: Köszönöm a véleményt így utólag is! Tud Med meggyőző lenni, ha akar, de azt hiszem, itt inkább arról volt szó, hogy a fiúk kivárásra játszottak. Eleinte biztosan voltak kétségeik, de nem akarták bántani, így megvárták, hogy mi sül ki belőle. :) Ha az epilógus megjegyzés részére kukkantasz, látod, hogy van esélyed egy kicsivel több Remusra, ha szeretnéd ;) Neki sajnos egyetlen nagy jelenet jutott csak, amikor tanácsot adott Mednek a pályaválasztási mizéria idején; ezt én is sajnálom egy kicsit. Mindenesetre nagyon örülök, hogy szereted a Tekergőimet! Még egyszer nagyon köszönöm, hogy írtál! - Sophie

Név: Jill McKenzie Aláírt Dátum: 2017. 02. 10. - 15:17 Cím: Az igazi bábmester II.

Töretlen élvezettel olvastam az új fejezetet. Ez a történet már tényleg kultikus, valószínűleg akármit írnál bele, én ugyanolyan örömmel olvasnám (bár általában jobban szeretem, ha Med szemszögéből írsz :D). Egyre kíváncsibb vagyok, mi lesz a vége. Azt hiszem, nekem Aodhfin a kedvenc szereplőm, így sajnáltam, hogy köddé vált, meg azt is, hogy a köddé válása előtt sem fogta fel igazán, hogy mi a baj a bábmesterkedéssel. Mert egyelőre nem tudom, mennyire lesz pozitív Regulus visszahozatala... Várom a folytatást!

Szerző válasza: Na most már aztán tényleg rák vagyok, ne csináljátok már... :D Köszönöm Neked is, nagyon aranyos vagy, hogy ezt mondod! A szemszögekről csak annyit, hogy egyébként én is jobban szeretem Medét :D Nem mintha az alapvetően sokkal vidámabb lenne, de Regulusban van az a neveltetéséből/sorsából adódó sötétség, amit Medben sose találnál meg, mert egy varázslatosan szerető családban nőtt föl, testvéri harcok ide vagy oda. Szóval Regulus szemszögéből írni kemény dió, és ez a fejezet azért is jött olyan sokára, mert rendszeresen meg is akadtam vele, próbálgattam, ízlelgettem, hogy igazán eltaláljam, mert annyira fontos, hogy mit élt át abban a két évben, amíg hiányzott - fontos, hogy miért is hiányzott. Aodhfin a kedvenced? Nahát, sosem gondoltam, hogy ezt valaha is hallani fogom valakitől! De persze örülök, mert azt jelenti, hogy valamit vele kapcsolatban is jól csináltam... ő se egy egyszerű figura :D Szóval jó ezt hallani, köszönöm! Nem nagy spoiler - pláne a következő fejezet vége után nem -, úgyhogy megsúgom: maga Aodhfin fogja megmondani, mennyire pozitív is ez a visszatérés. Vagy inkább, hogy mit is fog eredményezni. Ez így elég ködös, ahogy elnézem, de most már hamarosan kiderül minden! A folytatás már fenn is van, nagyon-nagyon köszönöm, hogy írtál! - Sophie

Név: Odette Aláírt Dátum: 2017. 02. 09. - 20:36 Cím: Az igazi bábmester II.

Kedves Sophie!
Fogalmam sincs mikor írtam neked utoljára... és talán már negyedjére olvasok vissza több fejezettel előre hogy megtaláljam ahol utoljára tartottam de mit mondjak nem bánom mert igy egyszerre többet olvashatok és ujra es ujra átélhetem a varázsát amit tatk ad! Na meg persze mint szerintem ezt mar egy pár kommentemben kifejtettem imádom a szereplőket es Regalus nem gyakori fanfic szereplő és ilyenkor olyan boldogsággal tolt el hogy te meg "használod" öt es pont olyannak amilyennek elképzeltem, ráadásul meg ilyen hosszú ideje. Majd sírva fakadtam hogy visszahoztad nagyon nagyon örülök neki és el kell hogy mondjam hogy ez a kedvenc fejezetem. Mar kezdtem félni hogy függővég lesz erre egy teljesen más témára úgymond újjászületik a történet IMÁDOM !!!!! Na és persze ahogy írsz... kedvenccccc ! Ilyenkor szinte szó szerint lesokkolok hogy mennyi tehetség mennyi kitartás kreativitás kell ehhez hisz évekről van szó ... es szinte biztos vagyok abban hogy nem csak ketten olvassuk es követünk számon ennyi ideje, es benned mégis megvan a kitartás ujra es ujra felrakni az új fejezeteket meg vélemények hiányában is! De tudd hogy varom a folytatás es nagyon sajnálom hogy ilyen ritkán írok remelem ilyenkor valamelyest kiengesztellek!:) de ez a törtenet mar valoban egy kultusz :D hisz emberek nőnek fel az irasodon! Gratulálok es koszonom megint es a kis burkot amit a mai napra kaptam tőled es valószínűleg meg napokig az agyamban fog motoszkalni! :)<3 remelem Med most egy kicsit mentálisan összeszedi magát es valamint néha arra gondolok hogy elvileg ő győzedelmeskedik a gonosz felett de még sincsen kivételesen odafigyelve az oktatására hogy mágikusan is egy szinten legyen ellenfelve,l valamint en meg bízom Catlin épségben <3 nagyon is... Regalusnak meg nagyon örülökkkkk *.* varom a folytatast
Puszi: Odette

Szerző válasza: Nagyon köszönöm a kedves szavakat! Örülök, hogy Regulus így a szívedhez nőtt, annak pedig különösen, hogy ezek szerint nem vetted zokon a feltámadását :D Nagyon aranyos vagy, hogy ezt mondod, köszönöm! Nem is tudom egyébként, hogy kitartásnak nevezném-e a dolgot... lehet, hogy inkább csak nem tudom elengedni a történet kezét. Valószínűleg ezért is tart ilyen sokáig a befejezése :) De most már egyre biztosabb vagyok abban, hogy így van ez jó. Minden okkal történik, ugye? :) Hajaj, a kultusz résznél már pirultam rendesen... :D Köszönöm! Bármikor írsz, annak nagyon örülök! ;) Fel is került a folytatást! Köszönöm a véleményt, a biztatást és a rengeteg dicséretet, nagyon-nagyon jólesett! - Sophie

Név: KajsziPetra Aláírt Dátum: 2017. 02. 02. - 22:53 Cím: Az igazi bábmester II.

Szia :)

Ezer éve nem írtam neked véleményt... biztosan van több év is...
Tudnod kell, hogy minden frissítésről kaptam e-mail értesítést, így mindig elolvastam az új fejezetet, általában a metrón, mert ott volt rá időm.
Már a múltkori után is gondolkodtam, hogy na figyu ezt nem hagyhatom szó nélkül, de valamiért elmaradt.
Na de majd most.
TE MOST SZÓRAKOZOL VELEM????
megsirattam Regulust, elfogadtam hogy meg kell halnia, mert így kerek a történet, úgy van súlya a tettének ha meghal, és jó pár fejezettel ezelőtt (2000) egy vélemény utáni válaszodban kifejtetted, hogy a történetének úgy lesz vége ahogy Rowling megírta. És én ezt elfogadtam, mert minden igazán jó történetbe kellenek áldozatok és tetszett hogy tartod magad egy végponthoz. Nem teljesen tudom most feldolgozni, hogy visszahoztad. Nem tudom, hogy eredetileg is így tervezted e, nem is számít, leírtad elfogadom, csak nehéz feldolgoznom. Talán mert annyira biztosnak éreztem ezt a tényt a történetedben (ami ugye elég ritka.. :D) , hogy igazán tényleg maximálisan meglepett.
Innentől kezdve nem tudom megint csak, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, de nagyon nagyon mély alázattal kérlek, hogy ne nyírd ki A Srácot még egyszer. Totál logikátlan, határozatlan, következetlen és szomorú lépés lenne. Ne járj úgy mint az egyszer volt hol nem volt írói. Rájuk most nagyon nagyon haragszom mert mindenki meghal és mindenkit visszahoznak hogy megint meghalhasson. Nincs súlya a dolgoknak. Mindig is azt szerettem a történetedben, hogy minden szónak, mondatnak, tettnek súlya van, amit érez az olvasó. Remélem ez továbbra is így marad, mert valamilyen szinten ez a történet végigkísért a felnőtté válás útján. Szerintem ez az egyetlen fanfic amit a mai napig olvasok. És fogok is. "Until the very end"
Lehet hogy nem lesz megint lopott fél órám kommentet írni de tudd, hogy olvasom. Mindig és azonnal.

Egy hűséges Olvasó

Szerző válasza: Szia!!! Szia régi Újlány! :D Úgy örülök Neked, el sem tudom mondani... Úgyhogy először is nagyon-nagyon-nagyon-NAGYON köszönöm, hogy írtál. Elképesztően jólesik, hogy ennyi év után még mindig olvasod ezt a történetet, hogy ilyen régóta hordozod magaddal. Köszönöm, hogy azt érzed, végigkísért a felnőtté válás útján, mert én is ezt érzem, de én már tíz éve írom, és az, hogy az olvasása is ilyen élmény vagy kapocs vagy, hogy másnak is ilyen fontos lehet.... Na, szóval ezt nehéz szavakba önteni. Úgyhogy arról már meg sem próbálok beszélni, milyen megható, hogy ez az egyetlen fic, amit még olvasol, arról meg pláne nem, hogy a végéig kitartasz mellette, mert fogalmam sincs, mi kell ahhoz, hogy az ember létrehozzon egy virtuális könnytócsát, de közel járok hozzá, és nem akarom, hogy az én lelkemen száradjon az internet halála, szóval... Szóval köszönöm :) De tényleg.
Ami Regulust illeti: nehéz kérdés ez. Annak idején, amikor azt mondtam, Regulus haláláig követni fogom a rowlingi történetet, hogy egészen addig simán canon lesz a tatk, komolyan is gondoltam. Azt is komolyan gondoltam, hogy a Fiú meg fog halni. A kezdetektől fogva. Annyira, hogy az ehhez illő epilógus már akkor félkész volt, amikor az egész történetnek még csak a felénél sem jártam. Csakhogy ez azt is jelentette, hogy közben még javában írtam olyan fejezeteket, amikben Regulus élt és virult. És vagy ennek, vagy valami másnak köszönhető, hogy nem szándékosan - és főleg nem tudatosan -, de azon kezdtem gondolkodni, hogyan menthetném meg. Teljesen önkéntelen volt, komolyan, és egészen addig fel sem tűnt, hogy létezik ez a kérdés, amíg elém nem ugrott a megoldás. Aodhfin mindig is a fő bábmester volt, ha úgy tetszik, Meredith Dumbledore-ja. Azért hozta létre a világot, amibe a mi Medünk beleszületett, mert vissza akarta kapni a szerelmét, ami kifacsart ok, önző, esztelen dolog, de van benne valami tragikus szépség, ami miatt az időutazó be tudta beszélni magának, hogy helyesen cselekszik. Hogy az, amit tesz, alapvetően jó, majdhogynem nemes. Meredith élete azért változott pokollá, mert ő úgy döntött, hogy Istent fog játszani, hiszen miatta rabolták el Caitlint. De az az Aodhfin, akit mi megismertünk, már nem ugyanaz az ember. Látja, mit művelt Meddel, mindenkinél inkább tanúja volt annak, hogy micsoda láncreakciót indított el az irreális vágyaival. Ez az Aodhfin már nem saját magával akar jót tenni, hanem a kishúgával. Beismeri, hogy hibázott, és keresi a kiskapukat, amiken még visszavonszolhatja az örömöt Meredith életébe. Persze nem hazudtolja meg önmagát, mert ezt is úgy teszi, hogy bábmesterkedik; Regulusnak joga volt ahhoz a halálhoz, amit választott magának. Kialudt benne a fény, de ezt a sötétséget joga volt arra használni, hogy magával rántson egy darabot abból a sötétségből, ami Medet körülvette. Szóval az, hogy Aodhfin megmentette, egy az egyben a szabad akarat földbe tiprása, még akkor is, ha csupa jószándék vezérelte. Arról nem árulok el semmit, hogy ez a húzása is balul sül-e majd el, inkább arról beszélek, hogy mindezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy súlya van annak is, hogy Regulust életben hagytam. És ha nem őt nézed, de még csak nem is Meredith-t, hanem inkább Aodhfin karakterét, akkor logikus is :) A pap teljesen eltévelyedett, de a történet egyik legfontosabb pillére az, hogy az elejétől fogva ő rángatta a szálakat - egészen eddig. Most, hogy meghalt, ki tudja, mi lesz :) (Na, ő tuti nem fog feltámadni. De azért nem mondom, hogy nincs a tarsolyomban még egy meglepetés.)
Hm, hát ez lenne az oka annak, hogy meggondoltam magam. Röviden annyi, hogy a történet írta saját magát, én meg hagytam, mert a szívem mélyén kimondhatatlanul örültem ennek az egérútnak.
Az Egyszer voltot már egy éve nem is nézem, részben éppen azért, amit leírtál, úgyhogy nagyon remélem, hogy a tatk végén nem ugyanarra a következtetésre jutsz majd, mint a sorozattal kapcsolatban :) Igyekszem, hogy mindennek igazi súlya és igazi oka legyen, még akkor is, ha az néha csak egy igazi bábmester :)
Még egyszer köszönöm, hogy írtál! Nagyon igyekszem a folytatással - nem is tudod, milyen lendületet ad egy ilyen vélemény :) - Sophie

Név: Jill McKenzie Aláírt Dátum: 2016. 09. 03. - 16:54 Cím: Feltmads

Kedves Sophie!
Évekkel ezel?tt sokat olvasgattam ezen az oldalon, és bár nemigen kommenteltem, a te írásaid a kedvenceim közé tartoztak. Aztán lassanként elmaradtam innen, úgy éreztem, kin?ttem már a fanficeket. Nemrégiben eszembe jutott, hogy nosztalgiázok egy kicsit, és megnézem, m?ködik-e még az oldal. A frissítések között rögtön a szemembe t?nt a te neved meg a TATK címe, és el?ször meglep?dtem, aztán veszettül vigyorogni kezdtem, mert nagyon szerettem ezt a ficet régen, és nem hittem volna, hogy valaha még olvashatom a végét. Szóval most szépen nekiláttam, hogy behozzam vele az öt-hatévnyi lemaradásomat.
Semmiféle kritikát nem szeretnék írni, csak meg szeretném köszönni a kellemes perceket (órákat), amiket a TATK szerzett nekem, és azt, hogy ennyi id? után visszarepítettél kamaszkorom HP-fanfic-rajongó hangulatába. Gratula a kitartásodhoz, hogy még mindig folytatod a ficet, és jó munkát az utolsó fejezetekhez! Most már biztosan el fogom olvasni ?ket. :)

Szerző válasza: Először is nagyon köszönöm, hogy itt vagy, és írtál nekem! Nagyon örülök, hogy régen is szeretted ezt a történetet, és most sem okozott csalódást. :):) Jó ide visszatérni, ugye? :) Még egyszer hálásan köszönöm a szavaidat, és várlak vissza! :) - Sophie

Név: Lily and Niky Aláírt Dátum: 2016. 06. 20. - 21:07 Cím: Egy maroknyi fld

kapom az emailt a frisstsrl, gyantlanul rkattintok a linkre, elkezdem olvasni...erre vagy t perce kitgult szemmel meredek a kperny?re a fejem felett egy bazi nagy krd?jellel. ht n totl kiestem j pr fejezetb?l, szval...hmm. van mit ptolnom :D
asszem este neki ugrok el?r?l olvasni s majd utna megprblok sszekaparni egy pkzlb vlemnyt. Szerz? vlasza: Ahogy mondani szoks, jobb ks?n, mint soha :D Alig vrom a vlemnyt! Addig is j olvasst ;)

Név: Odette Aláírt Dátum: 2016. 03. 23. - 17:34 Cím: Zsebkendõnyi knny s vr

Szia. Nem tudom hogy meg emlekszel e ram neha azert irtam velemenyt de meg mindig itt vagyok es olvaslak es hat na egy hatalmas huuuuuuu imadom meg mindig es varom a folytatast plane egy ilyen fejlemeny utan!:) tudod keves olyan iras van mint a tied a legtobbszor kiszamotthato a cselekmeny vagy epp mar hianyolsz egy szereplot es eppen felbukkan, de nalad nem egyszeruen zsenialis vagy mindig minden klappol es elszomoritod am neha az olvasot de az erdeklodest sosem veszitem el!:) ja es persze mert a Regulus a kedvencem talan mert egy olyan karakter amit csak Fanfictionon keresztul lehet megismerni es a te Regulusod az ... Az igazi Regulus!
Koszonom az eddigi 8 evet es varom a folytatast!:))) puszi Odette Szerz? vlasza: El sem tudod kpzelni, milyen jlesett most olvasni ezt az zenetet... nagyon-nagyon-nagyon ksznm a kedves szavakat! Szmon tartalak m, ne aggdj, mr a mltkor is rtl :D Kicsit meg is knnyeztem most ezt a vlemnyt, tnyleg nagyon hls vagyok, amirt gy gondolod, s ennyire szereted ezt a trtnetet. Az pedig kln megmelengette a szvemet, hogy a Regulusom a te Regulusod is lett - mint egyetlen nem sajt f?szerepl?m, s ahogy te is mondtad, valaki, akit sosem nylt alkalmunk igazn megismerni a HP-n keresztl, ? volt taln az egyik legnagyobb kihvs, ugyanakkor nekem is az egyik szemlyes kedvencem lett, szval nagyon nagy rm, hogy gy megszeretted ?t! :):):) n ksznm a kitartst, igyekszem a folytatssal! - Sophie

Név: Odette Aláírt Dátum: 2015. 10. 07. - 19:06 Cím: rnyjtk

Huhhh hat eloszor is becsulom a kitarasod!eg ha en nem is vagyok allando velemenyezo az nem jelenti azt hogy nem vagyok itt az eleje ota!:))))) egyszeruem neha lusta vagyok bejelenkezni valamint szivesen olvasok egyszerre tobb fejezetet es igy egyutt a ketto neha borzalmas es sajnalom hogy nem irtam eddig olyan surun mert tudnod kell hogy imadom a tortenetet es varom a folytatast mert... Csak!:D es nagyon remelem hogy nem az trtent amire gondolok viszont hogyyyy meneklnek meg? Ugye megmwnekltek? Te jo eg!:D sok szabadirt hogy tudj irni!:))) Szerz? vlasza: Ksznm szpen, hogy el?bjtl a lthatatlann tv? kpnyeged mgl ^^ Nagyon rltem, mikor meglttam a vlemnyedet, ksznm a kedves szavakat - s persze azt is, hogy itt vagy, s te is kitartasz a trtnet mellett! :) Igyekszem mihamarabb elkszlni a folytatssal (nem grhetek semmit, mert a kvetkez? 2 hetem nagyon hzs lesz, de azt hiszem. amgy sem a gyorsasgomrl vagyok hres, gyhogy ez taln nem nagy meglepets... mindenesetre prblkozom :) egybknt mr csak 8 fejezet a vgig plusz egy epilgus ;)) Ksznm mg egyszer, s azrt vrlak vissza vlemny formban is! ;) - Sophie

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2015. 09. 12. - 9:57 Cím: rnyjtk

Jaj nenenenenene!!! n mr nem brom az ilyen fgg?vgeket, f?leg nem a reggeli kaka iszogatsa kzben :D
Ok szval Med nonverblis igje valami vd?b?bj?? De az esst?l is s az tkoktl is vd? Nagyon remlem hogy a felvillan zldfnycsvt Shirley vagy David kldte Kearra, de... Maradjunk abban, hogy remnykedem :)
Bevallom az elejt?l Davidrt aggdtam, de AZT nem teheted meg velem vagyis, iz Meddel :D :D
s 8V!!! Wao... Csodlom a kitartsod, s rlk, hogy vgigksrhetem az egsz utat amit Medk bejrnak:) Szerz? vlasza: Rszben megvan mr a folytats, de szrny? (mrmint tartalmilag, amgy remlhet?leg nem), s mivel fltem a reggeli kakat, meg a pocakbli szomszdjt mindenfle hirtelen mozdulattl, nem kapod meg, s nem is nyilatkozom rla. Maradjunk abban, hogy remnykedni szabad, csak ahhoz tl jl ismersz, nem? :D (Br valami kapisglsz, csak szerintem az sem fog tetszeni :'D) David-David... :D Fogalmazzunk gy, hogy vannak hatrok, amiket mg n sem lpek t, gyhogy aggodalomra semmi ok ;))) n rlk, hogy mg mindig itt vagy - el sem tudod kpzelni, mennyire. Nha mr csak az a gondolat tartja letben az emltett kitartst, hogy Te valahol a messzesgben trelmesen vrod a folytatst, s ezt soha-soha-soha nem tudom majd meghllni Neked, nagyon-nagyon-nagyon ksznm! (L) Sok puszi ^^

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2015. 09. 12. - 9:36 Cím: rnyjtk

Ok, mg nem olvastam, de nem tudom, hogy el akarom kezdeni, ilyen bevezets utn :D :) Er?sen bmulok a kisdobozra, nehogy feljebb vndoroljon a szemem..... :D Szerz? vlasza: :D:D:D

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2015. 08. 26. - 12:05 Cím: Egy keresztanya ktelessge

n itt vagyok!!!!! Nem t?ntem m el olvasom rendletlenl szabad fl rimban, de nagyon sz?ksen vagyok id?vel, de ezt is majd ha rrek meslem! De szeptember kzepe/vgt?l gyis megint sokat jszakzok akkor elrasztalak vlemnyezssel! :D Szerz? vlasza: Tudom m, meg sem fordult a fejemben, hogy elhagytl :D:D Hha, szeptember kzepe nagyon kzel van mr... hajr Nektek addig s azutn is, sokat gondolok Rtok ^^ (bna, de tall ?smagyar szakkifejezs erre a helyzetre, hogy "nagyon baba", de igazbl "'nagyon anya" is, ami szintn nem a legeredetibb megszlalsom, de minden szeretet-tisztelet-szurkols-rdgondols benne van ;) s nagyon-nagyon-nagyon ksznm, hogy ilyen kitart vagy mg ennyi v utn is (L)) Alig vrom azt a rengeteg vlemnyt :D

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2015. 04. 15. - 20:21 Cím: g s fld kztt

Tudod mit nem tudok tisztzni? A prhuzamos vilgban ahol Flame meglte Medet, most akkor mi volt Med s Reg kztt? Volt a csk az emlkben, amit Aodhfin mutatott neki. s utna mr hallfal volt. Jl gondolom hogy ez igazbl egy nem kibontakozott szerelem volt, legalbbis Med rszr?l? Amire az angolok azt mondjk the One, that got away (nem tudom ismere-e ezt a kifejezst). Most jl belemlyedtem, de ha tnyleg jl gondolom, hogy Reg ott is ugyangy szerette Medet (igazi kapcsolat, szeretetb?bj, tmogats minden nlkl) akkor atyaristen :D hogy lehet egy ekkora szerelmet tpllni, amirt kpes felldozni magt??? :D :D s ne aggdj realizlom, hogy az gymond mellktrtnet jobban lefoglalta most az agyamat mint aktulis cselekmny.
Teht: David s az utlat. Jajj. Ez a David tehet rla, n nem voltam magamnl, ? tett tnkre mindent...stb hmmm valahogy nem brok kiegyezni Meddel. Igen, amit David tett nem volt helyes, ez egyrtelm?. Lehet, hogy azrt nem rzem t Md utlatt, mert David szemszgb?l mutattad be a dolgot. Szval nem arrl volt sz hogy "hurr, vgre szabad a plya, most aztn rvetem magam Medre". Ez kb olyan mintha Medre azt mondan, hogy csak arra vrt hogy Reg elt?njn a kpb?l, hogy lefekhessen Daviddel. Ht a szvem szakad meg rtk.
S!! MI AZ HOGY NEM MONDTA KI HROMSZOR??? TE J G!!! Nem hazudok, hogy egy fejezetnl, de brmilyen ms knyvnl se nagyon volt, hogy sz szerint egy pillanatra megllt a szvem! Ktszer is tolvastam, hogy jl rtelmezem, tnyleg arrl van sz hogy nem ll a szeretetb?bj??
De most megvallhatom neked, hogy mikor Reg hallakor kimondta, vegyes rzelmekkel fogadtam. Tudom, hogy addig kellett cselekednie, mg mindenki azt hitte Reg lt, de PERSZE hogy kimondta, brki abban a helyzetben gy rezte volna, hogy ? tbbet nem akar, nem fog szeretni senki mst. De 10-20 v mlva? Mikor a szerelem mg l, de nincs igazi partnere, akivel megoszthatn az lett? Nem tudott volna teljes rtk? letet lni. S Mednl senki nem rdemli meg jobban ennyi szenveds s vesztesg utn, hogy ha tl van mindenen megtallhassa (jra) a trst. Szval (de ezt csak nagyon suttogva, mert sszefacsarodik a szvem) rlk, hogy megkapta a lehet?sget hogy jra szerethessen s viszontszeressk.
Mrs. Black utols levele??? Mr tallgatni se tudok mi lehet :D
Egybknt imdom Jeremyt s ha neki nem lesz heppiend akkor rk harag:D:D Szerz? vlasza: , a prhuzamos vilg :D Megnyugtatlak, hogy engem is lefoglal nha a mellktrtnet, gyhogy igencsak lehetsgesnek tartom, hogy egy lnyegesen kisebb llegzet? kisregny keretben mg sz lesz arrl is, ami a nem AU, teljesen HP-kompatibilis eredeti valsgunkban trtnt, de azrt pr dolgot tisztzok akkor. Illetve ht ezt az egy legfontosabbat, ami tulajdonkppen mr magt a Regulus-szlat is belehzta annak idejn a tatk-ba: mindig is gondolkodtam azon, mi lehetett a motivcija Rowling Regulusnak, s ugye ennek az agyalsnak lett a vge az, hogy Med s a vele val kapcsolat. Szval ?k ketten a prhuzamos vilgban is jrtak; valahol a knyvtri jelenet utn az ottani Med (a mi Mednknl lnyegesen gyorsabban) eldnttte, hogy nem rdekli Regulus hallfalsga, s?t, ez a teher csak mg egy ok, hogy kitartson a fi mellett. Harry vilgban Med nem volt valami fontos szerepl? - aranyvr? csald ugyan, de semmi figyelemre mlt, kirv tulajdonsg (Flame sem volt hallfal, az desapja sem volt vezet? rangban) -, ahogy igazbl a tizenhat ves Regulus sem. Radsul ?k ketten nem voltak bartok hossz veken t, gyhogy Regulus sosem gondolt r, hogyan vdhetn meg Medet a mocsoktl, amibe belemszott. gy viszont az egsz kapcsolatuk sokkal spontnabb, termszetesebb s valamilyen rtelemben egyszer?bb is volt: se szeretetb?bjok, se Esk-drma, se semmi, csak kt jelentktelen tindzser, akik kzl az egyik gondolt egyet, s nekivgott a barlangi horcrux elpuszttsnak. Ez nagyon h?sies s szp, de mivel az letk nem fondott olyan sok szlon ssze, mint a mi prosunk (nem volt konyhai jelenet kiskorukban, nem volt ki-bejrkls egyms hzaiba), s a bartaik miatt a kapcsolatuk valszn?leg nem volt olyan nylt sem, mint ahogy szerettk volna, Regulus nem rt bcslevelet. Csak gy elt?nt, minden magyarzat nlkl, azt gondolva, hogy jobb lesz ez gy mindenkinek. Ezrt olyan megtrt az a msik vilgbeli feln?tt Meredith, amikor Harry Potter bekopogtat az ajtajn Regulus nevvel. Az pedig, hogy vgl hogyan lett David felesge: azt hiszem, miutn szinte gyerekkoruk ta jrtak, s Regulus megjelensig minden olyan egyrtelm? volt kztk, David hajland volt az egy v "kihagyst" pillanatnyi elmezavarknt rtelmezni, s magyarzat hjn Meredith is knnyebben sorolt vissza a megszokott letbe, a megszokott ember mell, mintha a msik fit csak lmodta volna. Uhm, remlem kzben a krdst is megvlaszoltam :D Szerz? vlasza: David utlata nyilvn irrelis, de valahol mlyen azrt rthet? is: Med olyasmiken ment keresztl, amiket lehetetlen p sszel kibrni, s azon az egy hnapos mentlis zombulson kvl sosem mutatta ltvnyos jelt annak, hogy valami nem stimmel a fejben. S?t, azta is normlisan ltezik s normlisan reagl a legtbb dologra, kivve ezt az egyet. Nem helyes, nem is szp, s nan, hogy sszefacsarodik t?le az ember szve, de... Egybknt hla Istennek, hogy az akkor David szemszge volt, mert gy legalbb Neked, mint olvasnak relis a kp a helyzetr?l, Med fejben pedig minden irrealits ebben az egy szituciban csapdik le, ami egyrszt majdhogynem praktikus, msrszt meg SZEGNY DAVID! Egy percig se hidd, hogy nem akarom n is meglelgetni a szerencstlent :D Na de htha a Hang a Fejben s a bartaik elrnek valami javulst ezen a fronton is.... Ki tudja, mit hoz a jv?, brmi megtrtnhet ugye... ;) Amgy meg Med sem teljesen zakkant azrt, szval el?bb-utbb szembe kell nznie azzal, mekkora gykrsget m?vel :) (mondjuk fene tudja, mennyi id?be telik majd neki) Szerz? vlasza: Bizony-bizony, nem l a szeretetb?bj - s ezzel kapcsolatban teljesen igazad van, hossztvon jobb is ez gy, de Meredith ezt most a legjabb s legnagyobb kudarcknt li meg, mintha sajt hibjbl megint elvesztett volna egy kapaszkodt, mintha mg inkbb elvesztette volna magt Regulust. s egybknt ha meglett volna a hrom szeretlek, akkor most valszn?leg sokkal kiegyenslyozottabb s normlisabb lenne minden szempontbl, mert ha belegondolsz, ez a b?bj nem kevs er?t adott Regulusnak az nfelldozshoz egy olyan pillanatban, amikor mr alig tudott egytt lni sajt magval, amikor mr igencsak az sszeomls szln llt... biztos vagyok benne, hogy Meredith-nek is elg er?t adott volna mindenhez, ami el?tte ll, s taln mg sokkal tbbhz is, de ez most gy alakult. majd megltjuk, mi lesz a vge :) Szerz? vlasza: Minden ki fog derlni el?bb-utbb, grem! :D Nagyon-nagyon ksznm, hogy rtl!!!

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2015. 03. 03. - 17:36 Cím: Hallom az vilgban

Nnnnaaa :d ksztettem n is egy kis segtsget magamnak, mert nagyon nem sikerlt megrtenem, facebookon tkldm.
Ehhez hozzkapcsolva nagyon-nagyon sokat segtett Jeremy lebuttott vltozata:D

"Eszbe sem jutott ennek a szerencstlennek, hogy akkor s ott, feleszmlve egy kamasz fi testben j eslyt kapott az lett?l? Hogy az id?nyer? elvitte egy pontra, ahol a nevetsges bosszja megtorpanhatott volna, s Harry emlkeivel azt a tengernyi keser?sget, amir?l beszlt, szzezrek letnek megmentsbe lhette volna? Megtehette volna azt, amit most velem akart elvgeztetni, megtehette volna gy, hogy nem lett volna Keara, hogy fenyegesse a nyomorult lett."

Ez annyira ott van a toppon, de szerintem ezt mr Aodhfin is tudja, csak akkor s ott rvnyben volt az, hogy teljesen belezaarodott a vilgaiba.
Valamilyen kifacsart, rdgi kr mdon, nem furcsa, hogy Medet az segti tovbb vinni az letben, hogy megprblja rendbehozni azt a katasztrft, ami okozta a gyszt? Hm, rtelmes ez a mondat gy? :D
Imdtam hogy mikor Med imdkozott igazbl Reghez szlt. "Van rtelme… nekem nlkled?" Itt a szvem megszakadt.
Teljesen prtolom az tletet, hogy Jeremy-ket be kell vonni a tervezs-megvalstsba. Szerintem egyedl Med bekattanna... Vagy agyonvgja Aodhfint egy szklbbal:D
s Daviddaviddavid... n nem tudom mirt de imdom azt a srcot. Mondjuk Reg el?tt is szerettem, de aztn Reg elhalvnytotta a csillogst :D:D
Ez gy most nagyon kevsnek t?nik, de kltzs kzben jrunk s ms rmteli hrek is vannak *.* :D De ne gondold, hogy nem szokott az agyam TATK-on jrni :D Szerz? vlasza: Itt is rom, hogy bszke vagyok rd :D Egybknt a Jeremy-vltozat majdnem kimaradt, mert azt rtam utoljra, s addigra mr kilomteres volt a fejezet, gyhogy komolyan elgondolkodtam, hogy kell ez ide? Nem ragozom tl? De aztn arra jutottam, hogy ha ez a hrom jmadr is benne lesz a buliban, akkor ki vagyok n, hogy elvegyem t?lk a dbbenetet/agyalst/felhborodst? Amgy is imdok Jeremyr?l rni, az meg igazi jutalomjtk, amikor gondolkodik... :D Szval a vgn maradt a jelenet, s most plne rlk, hogy gy dntttem ^^ Annyira j, hogy ezt a rszt kiemelted!! Olyan rzked van hozz, hogy rtallj ezekre a kulcsmondatokra, komolyan... Ez is visszakszn majd mg a vgn ^^ s valban, Aodhfin most mr pontosan tudja, mennyiszer elrontotta s milyen csnyn, de akkor s ott tbb mint zavart volt, ez pedig mindenre rnyomta a blyegt. A kvetkez? fejezetben lesz egy kis kstol abbl, milyen mlyen is benne volt a gdrben az els? id?utazsa el?tt. A mondat pedig rtelmes, s nagyon j gondolat (ismt :D). De, nagyon kifacsart s igazsgtalan az egsz, de egybknt nincs tele ilyen helyzetekkel az egsz let? Mrmint persze nem arra gondolok, hogy az embernek id?utaz btyja jn egy msik valsgbl s jl tnkreteszi a csaldjt, hanem arra, hogy vgl is mind a sajt sorsunk kovcsai vagyunk, s a sajt rdeknkben, a sajt letnkrt nha akkor is neknk kell kikszblni a csorbt, ha nem mi okoztuk azt, de minket rt a csaps. Na, ennek lehet hogy tnyleg nem volt mr rtelme, de biztos tudod, mit akartam kinygni :))
A Regulus-jelenet srva szletett. A mondatot pedig akr a tatk is mondhatta volna. (haha, na j, nem, most mr tnyleg rhagyom a nyavalygst, minden okkal teszek, ennek is megvolt a maga gykere, s nem rnm mshogy most se, csak ht no. Regulus...) Med abszolt bekattanna egyedl ett?l az egszt?l, s az agresszi sem ll messze t?le, plne egy bizonyos pappal egy szobban, szval ezt is jl ltod. Meg ht mind a hrman annyira j karakterek - s ezt nem ndicsretnek szntam, hanem gy rtettem, hogy nagyon j ?ket rni :) -, hogy ha akartam se tudtam volna kihagyni ?ket a bulibl.
, David. s a Regulus el?tti id?k... Jaj, emlkszel, rtam egyszer valahol, hogy eredetileg teljesen David/Med-vonal volt (ez lnyegesen lervidtette volna egybknt a trtnetet, mert Regulus mondjuk gy 30 fejezettel megtoldotta az alapsztorit :D), csak aztn kiszktt a tollambl az a mondat, hogy "Regulus Black a bartom", s onnan mr nem volt menekvs :D Az a sejtsem, hogy a most mr alternatv befejezs sttuszba lptetett epilgus neked nagyon tetszene, gyhogy ezzel meger?stetted azt a szndkomat, hogy a legvgn majd novellaknt felpakoljam :P (Amgy is sajnltam volna nem publiklni, mert nagyon rgen megrtam, s tulajdonkppen szeretem is, csak aztn msfel hzott a trtnet... na de err?l majd kb. 10 fejezet mlva beszlnk :D) Nagyon-nagyon-NAGYON ksznk mindent s szurkolok Nektek minden fronton! :D

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2015. 02. 26. - 19:11 Cím: Hallom az vilgban

... Feldolgozs alatt :D Szerz? vlasza: :D:D:D Ht, ha arnyosan akarsz vlemnyt rni, akkor lesz dolgod b?ven, nem igaz? :D

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2014. 11. 16. - 11:15 Cím: Hõsnek lenni s hõsnek maradni

Na kezdem a legelejn mert sok mondanivalm van:D:D
El?szr is hogy mennyire rlk, hogy Med visszatrt, s hogy milyen remekl brzolod, hogy a vesztesgekkel mintha tbb (vagy kevesebb) lenne. Lnyegben ms. Remekl megrt. Ahogy az is, mikor lerod, hogy Regulus szemvel nzte magt, gy sikerlt rtallnia nmagra. Ez annyira igaz. S olyan szp, s nehz, hogy most jra meg kell tallnia nmagt.
Ezrt is remlem, hogy ha visszatall maghoz megbocsjt Davidnek, mert annl a jelenetnl a szvem darabokra trt. s sajnos nem Medrt...Na j egy kicsit taln rte is:)
s Flame, s ikrek s ty????.... Ht azt a mindenit... Mg nem igazn ltom t, hogy mi is volt ott a jelent?sg, mrmint mirt kellett Caitlinnek ks?bb szletnie.
s az emlk, ht n majdnem zokogtam...
s a vge, remlem rosszul rtettem az utols mondatot...
Annyi minden van ebben a fejezetben amit nehz megfogalmaznom, mintha egyben lenne a legszomorbb, legboldogabb, legdhsebb fejezet amit eddig rtl. Komolyan. Fejet hajtok el?tted:) imdom *.* Szerz? vlasza: Bocsnat, hogy csak most vlaszolok, kicsit el voltam veszve/tvedve... de gy legalbb a folytats tkrben tudok (remlhet?leg) okosakat s (valszn?leg) rejtlyeseket mondani (: Med tja most kicsit az enym is volt, mert Regulus nlkl folytatni... mrmint gy (majdnem) teljesen igazn, anlkl, hogy egy apr jelenetnl tbbet koncentrltam volna a puszta hinyra - mert komolyan, mr Regulus hinya is jobb, mint a semmi, akrmilyen butn hangzik is ez. Na mindegy, n csinltam magamnak... De annyira trzem Med lelkillapott, ahogy az a nagyknyvben meg van rva: brmi is van, menni kell el?re. Van mg mit tenni b?ven :)
David most tnyleg jval tbbet kap, mint amennyit valaha is rdemelne, mert brmilyen nz?-bunk-idegest? is volt nha, ez a lekpkds igazn nem jrt neki, plne nem attl a lnytl, akit szeret. De azt hiszem, valahol mg ez is a javra fog vlni, mert most megint mshogy kell majd szeretnie Medet, kicsit utlkozva s vdln, s ha belegondolunk, eddig is ez a szerelem formlta Davidet - ez nem fog megvltozni, csak az a krds, hogy ezttal milyen irnyba mozdul majd a szemlyisge. rlk, hogy vratlanul rtek a dolgok :D Remlhet?leg jn mg pr ilyen fordulat (br egyre kevesebb, azt azrt meggrhetem ;))
Az az emlk tart jelenleg letben :D Meg az sszes tbbi regulusos jelenet. Csak lk, olvasgatom ?ket, srok s tkozom azt az iditt, aki meglte... (mg ha teljesen igaza volt, s megrtem, akkor is. kicsit hasadt vagyok :D) Ksznm, hogy rtl!!! (millinyi felkiltjel!!!)

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2014. 11. 11. - 8:50 Cím: Remnytelenl VI.

Hmm...Most nzem hogy a vlemny fele lemaradt:D:D Annyit rtam mg hogy ez az idzet gynyr?en sszefoglalja a kapcsolatukat s hogy HINYZIK REG!!!!!!! :D:D:D:D Szerz? vlasza: Csodlkoztam is egy kicsit :D Ksznm ^^ Nekem is,,, De mire valk az emlkek, nem igaz? :) (kegyetlenkegyetlenkegyetlen)

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2014. 11. 08. - 16:35 Cím: Remnytelenl VI.

"...akkor inkbb gondolj rm. Hogy nekem mi lenne a legjobb. Segtek is, j? Az lenne a legjobb, ha maradnl. gyhogy maradj." Szerz? vlasza: Tudom, kegyetlen vagyok :$

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2014. 11. 04. - 8:20 Cím: Remnytelenl IV.

Ht persze, hogy lehet rteni!!! n legalbbis rtem, s?t! s pontosan ezrt is imdom, mert David szerelme nz?bb, (ha nem rted flre) "valsabb" mint Reg. Ez is azt mutatja, hogy mennyire msak, mint ahogy szl? elvesztse/gyszolsa teljesen mshogy zajlott a kt finl amit imdtam.
David pedig minden megjelensvel beljebb lopja magt a szvembe (vagy inkbb visszalopja! :D) s rkig tudnm elemezni, taln azrt is mert voltam az ? helyzetben, trzem a dolgok sszetettsgt s bonyolultsgt. Davidrt azta fj a szvem, mita "tadta" Medet Regnek, hogy ? vigasztalja. Mintha egy kis el?vetts lett volna, hogy Medrt akr erre is kpes, s akkor mr nem is nagyon beszlhetnk annyira nz? szerelemr?l... rdekes :D Imdom:D Szerz? vlasza: 300. vlemnyr!!!! Felkiltjelek!!! Gratullok! (persze ki mst is rhetett volna a megtiszteltets... :D) Szerz? vlasza: Nem rtem flre, pontosan tudom, mire gondolsz :) Egybknt, mikor olvastam, hogy visszautalsz ezzel kapcsolatban arra a gyszols rszre, majdnem megknnyeztem egy kicsit a dolgot, annyira meghatdtam. Olyan j, hogy gy emlkszel, mert tulajdonkppen vekkel ezel?tt volt, de kzben kulcsfontossg, mert igen, ez a lnyeges klnbsg a kt fi kztt, s... hajj, nagyon-nagyon ksznm, hogy ezt megrtad! :) , igen, az tads jelent is. Davidet n is nagyon szeretem, annak ellenre, hogy nem egy egyszer? llek :D Nagyon rlk, hogy tetszik a karaktere ^^ Valban, nem mindig olyan nz? ez a szeretet, hanem inkbb valdibb ett?l az embersgt?l, s nem is tudom, Daviddel kapcsolatban taln az a legfontosabb, hogy kpes fejl?dni, hogy annak ellenre, hogy a szerelme teljesen viszonzatlan (hiszen Med mindig sokkal kzelebb rezte maghoz Regulust, sokkal inkbb egyenrang trsnak s bartnak), folyamatosan tanulja s tanul bel?le. Szval szeretjk Davidet, na. Ez lesz a zrsz :D Nagyon-nagyon ksznm, hogy rtl! :D

Név: Amely Aláírt Dátum: 2014. 11. 03. - 22:02 Cím: Prolgus

szia! imdom a sztorit, kicsit irigyellek is amirt ilyen jkat ki tudsz tallni :P bevallom fgg? lettem, amikor rtalltam a trtnetedre, remlem hamarosan folytatod!! :) hogy ?szinte legyek egy valamit hinyoltam benne, amikor Med s Regulus el?szr lefekszenek egymssal..nem a rszleteket, csak ez elg fontos egy kapcsolatban, amolyan mrfldk?, s kvncsi lennk hogy kpzeled el az egszet :) de minden elismersem, s alig vrom a folytatst :) Szerz? vlasza: Sza! :) El?szr is nagyon ksznm a kedves szavakat, nagyon-nagyon rlk, hogy ennyire megtetszett Neked ez a trtnet! :) A hinyrzeteddel kapcsolatban tbb dolgot is tudok mondani, amit?l remlhet?leg rthet?bb lesz, mirt volt az a jelenet olyan, amilyen. Az egyik, hogy anyukm is olvassa a trtnetet :D Na j, ez volt a vicc rsze a vlaszomnak, igazbl nem ezrt nem volt rszletesebb a lers. Az igazi oka az, hogy - br tudom, hogy mostanban nem a finom utalsok a divatosak, hanem a nagyon is rszletds fogalmazs - ebben a krdsben rgimdi vagyok. Tudom, hogy lehet az ilyesmit nagyon zlsesen s finoman csinlni, valahogy mgis gy rzem, hogy - pontosan azrt, amit te is mondtl, hogy ez egy nagyon fontos dolog egy kapcsolatbab - az els?, vagy igazbl brmelyik alkalom annak a kt embernek a magngye, akik tlik. Tudom, hogy fiktv karakterekr?l beszlnk, radsul az n fiktv karaktereimr?l, mgis gy rzem, hogy ett?l fggetlenl van az egsz olyan privt, hogy ne akarjam teljesen kiveszni az egszet. Nyilvn tudjuk, mi trtnt, az olvas el is kpzelheti, n mint r azonban megadtam nekik a sajt kis magnszfrjukat. Remlem, van ennek rtelme :) Ha nincs, tulajdonkppen az sem baj, mert a legfontosabb ezzel kapcsolatban inkbb ez: Med s Regulus els? alkalmnak lnyege valjban nem maga az "els? alkalom" volt, mert valljuk be, a helyzet csppet sem volt idelis: Regulus el?szr lt embert, Med csak meg akarta vigasztalni... Ennek az egsznek a kulcsa az volt, hogy hogyan reagljk le a trtnteket, hogy hogyan lpnek tovbb most, hogy eggyel/millinyival tbb dolog kti ssze ?ket. Azt ezt ler jelenetekre helyeztem a hangslyt, mert a kapcsolatukban igazbl ezek a reakcik jelentettk a valdi el?relpst, nem is az hogy lefekdtek egymssal. Szval n ennyit gondoltam err?l, ksznm, hogy felvetetted a dolgot! :) Azt is nagyon ksznm, hogy rtl, mindig j rzs olvasni, hogy vannak mg emberek, akik rakadnak erre a trtnetre, s megszeretik! A folytatst perceken bell fel is teszem ;) - Sophie

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2014. 11. 03. - 17:35 Cím: Remnytelenl IV.

Az el?z? fejezetre kptelen voltam rni nagy rszt emiatt a mondta miatt : " A mozdulat csak flig sikeredett, s a fi egszen sszeesett." Ht itt csak apr darabokra trted a szvem.
s tudtam hogy egyszer jn David is.... Ht... r. Isten. Jzus!!!! Teljesen megrzott tet?t?l-talpig...Huh...Picit magamhoz trek htha lesz valami rtelmes gondolatom. phff... Szerz? vlasza: :$ Majd a legeslegvgn mondok err?l valamit :) Mert a kezdeti elkpzelsemhez kpest megvltozott valami, s ppen ma gondolkodtam el azon, hogy ez a David-jelenet vgl mirt nem vltozott meg a fejemben ennek megfelel?en. Igazbl Med most egy borzaszt helyen van, s a maga mdjn szereti Davidet, taln kicsit jobban is, mint bartot, amiatt, hogy olyan sokig azt hitte, szerelmes bel, s mert ahogy maga is gondolta, egy Regulus nlkli vilgban nem lett volna oka megkrd?jelezni, hogy ki mellett lenne a helye lete vgig... David rszr?l az egsz meg inkbb ldozatfle volt, s nagyrszt nknzs, mert ? tnyleg ?szintn szerelmes Medbe. Ez nem az a fajta szerelem, mint amit Regulus rzett, annl sokkal nz?bb s nigazolbb, de azrt mg igazi. Szval neki ez a helyzet, ha lehet, ezerszer rosszabb is, mint Mednek, s ezt tudta is el?re, de mgsem tudott kihtrlni a szeretsb?l. Van ennek rtelme? Igazbl azt akarom mondani, hogy szrny? volt az egsz, de trtnnek ilyen dolgok, amikor valaki gy rzi magt, mind Med, s nem tudja, hogyan szerethetne gy, hogy a msiknak j legyen, mint ahogy David. s azt hiszem, ezt ezrt nem akartam soha trni. Vagy taln n magam sem tudom :) Ksznm, hogy rtl! (s rtem, hogy az el?z?re mirt nem. Regulusrl gy rni, mint Sirius ccsr?l nagyon-nagyon-nagyon nehz. Darabokra tri az ember szvt, ahogy mondtad :() Szerz? vlasza: Szerda este megprblok pontot tenni ennek a blokknak a vgre - ha nem, akkor cstrtkn ;) (Spoiler: J. :P)

Név: Lexi Aláírt Dátum: 2014. 10. 28. - 23:40 Cím: Remnytelenl III.

Jaj, te!!! Med egyre rmesebb:S:S:S:S
Az el?z? fejezetnl elfelejtettem mondani hogy imdom a Jeremy-Shirley cseppeket:):) S?t igazbl szerintem egy kisregnyt is ki lehetne hozni a Sirius-Shirley-Jeremy hromszgb?l. Nagyon tetszene:):) Tudom hogy mondtam mr de imdom hogy a mellkszerepl?id nem rnykszerepl?k hanem hs-vr embereknek t?nnek. Szinte 3D-s mindenki:D:D Szerz? vlasza: Mondanm, hogy lesz ennl rosszabb is, de azzal csak ismtelnm magam, azt hiszem... Mindegy, mr csak 3 fejezet, s visszakapjuk - mondjuk nem az eredeti formban, nyilvn nyomot hagynak rajta ezek a dolgok, de azrt na :) rlk, hogy ennyire megszeretted ?ket :D Szerintem is j pros, csak nekik is be kellene mr ezt ltni... H, ehhez a hromszgtmhoz viszont nem biztos, hogy hozz mernk nylni... azrt a kedvedrt gondolkodom rajta ;)) 3D-s, ez tetszik, nagyon-nagyon-nagyon ksznm! (mr megint, mg mindig :D)
Kicsit ksve tettem fel a kvetkez? fejezetet, cserbe viszont holnap vagy holnaputn jn is az j ^^ Mg egyszer nagyon-nagyon ksznm, hogy rtl!!!

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.