efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények You're my lovely enemy
Név: Kaileena Aláírt Dátum: 2007. 09. 24. - 20:36 Cím: Fejezet 1

Mg meg sem rtam, hogy mennyire tetszik, pedig mr kedvencnek tettem... Pont olyan a stlusa, amilyen igazbl lenne Drac. Ez most komolyan nagyon gynyr? volt^^. Szerz? vlasza: rlk, hogy sikerlt eltallnom Draco stlust, ezek szerint olyanra rtam, amilyenre szerettem volna. Ksznm.:)

Név: kreeteeka Aláírt Dátum: 2007. 07. 02. - 8:33 Cím: Fejezet 1

Hali. Nagyon leth? lett, tetszik, csak az az egy problmm volt, hogy nem tudok angolul, br ez az n bajom. Azrt teljesen el tudom kpzelni, hogy Draco ilyen ellenttesen rezne. Kreeteeka Szerz? vlasza: Az el?z? vlemny alatt megtallhatod a cm fordtst, ha rdekel. Amgy nem jelent semmi extrt, taln ezrt is rtam angolul. Ksznm a vlemnyt.:)

Név: Saci Névtelen Dátum: 2007. 06. 30. - 12:06 Cím: Fejezet 1

gyes vagy, grat! A DM/HGes ficek kzl tnyleg sok nem illik a kpbe, ez sokkal jobban... Azrt mondom, hogy csak sokkal jobban, mert (be kell vallanom) nagyon "knyvhzragadt" vagyok, nekem ez a prosts mg gy is abszurd egy kicsit... *pirul*

Egy krs/krds: nmetes voltam ltalnosban, csak jv?re kezdek angolt a gimiben... Mit jelent a cm...? *pirul* Szerz? vlasza: A cm nyersfordtsban annyit tesz: Te vagy az n bjos/kedves ellensgem. A vlemnyt pedig nagyon ksznm s rlk, hogy a trtnetem beleillet a kpbe. A "knyvhzragadtsg" pedig sose baj.:)

Név: angyalkaLD Aláírt Dátum: 2007. 06. 28. - 9:51 Cím: Fejezet 1

Nagyon tetszett. :D Szerz? vlasza: rlk.:)

Név: G Névtelen Dátum: 2007. 06. 17. - 22:44 Cím: Fejezet 1

Nem rossz!:) Szerz? vlasza: Ksznm.

Név: Izisz Aláírt Dátum: 2007. 06. 17. - 0:26 Cím: Fejezet 1

Mostanban a pardikon kvl nem igazn szeretem, ha az angolt vegytjk a magyarral. De mivel ez csak egy sajt apr meglts, nem vltoztat a trtneten. A rengeteg DM/HG trtnet kzl nekem sok azrt nem tetszik, mert tl hiteltelen, s nem illik bele abba a kpbe, amit n gondolok. Na ez viszont beleillik. Egyszer?en n is ilyennek kpzelem... ezrt nagyon tetszik. s nagyon tetszik a knnyed, laza hangvtel. Teht gratullok :) Szerz? vlasza: Ksznm, az angol-magyar vegytsre meg majd figyelek. Mivel egyel?re hrom angol mondatnl hosszabbat nem tudok folykonyan rni, csak ilyen aprzgatsra jutok mindig - ht majd csak azt teszem be, amit nagyon szksgesnek rzek.

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.