efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények A boldogsg az emlkekben l
Név: Fifi Weasley Aláírt Dátum: 2009. 09. 10. - 19:47 Cím: A boldogsg az emlkekben l

Aranyos trtnet. :)

Név: Natalie Névtelen Dátum: 2007. 10. 12. - 21:29 Cím: A boldogsg az emlkekben l

Megdbbent?, hogy az let valban mennyire mland...
Teszett.

Név: Rka Névtelen Dátum: 2007. 08. 17. - 21:34 Cím: A boldogsg az emlkekben l

Hmmm..nagyon j..csak kiscit fura h James sr..zokog

Név: Lothwin Aláírt Dátum: 2007. 07. 19. - 17:58 Cím: A boldogsg az emlkekben l

Nagyon aranyos s meghat lett. Folytatod? Szerz? vlasza: Nem hiszem, hogy lesz folytatsa. Igazbl nem tudnk mit rni egy kvetkez? fejezetben. rlk, hogy tetszett.

Név: Luna Aurora Aláírt Dátum: 2007. 07. 08. - 23:44 Cím: A boldogsg az emlkekben l

Huh. A msik trtneted utn olvastam el ezt. Azrt j dolog, hogy egy humoros rs mellett ilyen komoly tmt is tudsz kezelni. Szerintem se kell bele az, hogy vigaszcsk, sszejnnek, happyend. Mert elvinn az egszet egy msik irnyba. Sokkal komolyabb tma ez annl, mintsem hogy ezzel lerontsd. Ksznm, hogy nem tetted. Nagyon magval ragad, ahogy Lily azon gondolkodik, hogy elmondja mugli bartn?jnek a boszorknyos dolgot.
Btor vagy, amirt egy ilyen nem htkznapi, nem csupa szirup tmhoz mertl nylni. J, hogy vannak ilyenek is. :) Csak gratullni tudok, nekem nagyon "tjtt". Szerz? vlasza: rlk, hogy te is gy ltod nem kell ide a happy endes befejezs. Amgy sem hiszem, hogy James egy ilyen helyzetben csak egy cskra vrna. Ez tnyleg nem egy szokvnyos tma. Prblok kicsit mlyebben is bele menni ebbe a problmba. rlk, hogy ennyire tetszett neked, s gy rzem mr ezrt rdemes volt megrnom. Ksznm a kritikd.

Név: sara Aláírt Dátum: 2007. 07. 07. - 0:40 Cím: A boldogsg az emlkekben l

nagyon szp s meghat trtnet! ksznm, hogy olvashattam :) Szerz? vlasza: rlk, hogy ennyire tetszett. n ksznm, hogy elolvastad :)

Név: Kitty Aláírt Dátum: 2007. 06. 05. - 13:47 Cím: A boldogsg az emlkekben l

Ez egy csodlatos trtnet. Csak, hogy Lily s James nem jttek ssze a vgn. De nagyon, nagyon, nagyon j lett!!! Szerz? vlasza: James s Lily azrt nem jttek a vgn ssze, mert ez lnyegben nem err?l szlt. Inkbb arrl, hogyha valami bnt vagy ilyesmi, akkor mindig akad valaki akinek elmondhatod. rlk, hogy ennyire jnak tartod :)

Név: Tissy Névtelen Dátum: 2007. 05. 27. - 22:25 Cím: A boldogsg az emlkekben l

Nagyon szp trtnet. Nem vidm,hanem elgondolkodtat. Ki kell hasznlni az let minden pillanatt s rlni kell,hogy lnk. Nagyon j trtnet csak gy tovbb!!!:D Szerz? vlasza: n is gy vagyok vele. rlnnk kell, hogy lnk, mert brmlyk pillanatban vge lehet. rlk, hogy neked is tetszik :)

Név: Izisz Aláírt Dátum: 2007. 05. 27. - 22:05 Cím: A boldogsg az emlkekben l

Igen, egyetrtek. Azonfell, hogy nagyon szpen van megrva, szp a trtnete, rint egy aktulis problmt is. Teht mr is kitr a kliskb?l, s mris sok rtelmet nyer. Gratullok! Szerz? vlasza: rlk, hogy tetszik. Ez volt az els? olyan novellm amit jra olvasva nem gett a fejem. Nem rg olvastam egy kynvet, ami egy drogos lnyrl szlt, szval lehet mg egy kicsit belejavtok, htha gy mg jobb lesz.

Név: Angelina Aláírt Dátum: 2007. 05. 27. - 21:43 Cím: A boldogsg az emlkekben l

nagyon j trtnet nem csodlom h helyezst rtl el vele nagyon tetszik!! Szerz? vlasza: ksznm, rlk, hogy tetszik. n is rltem, hogy harmadik lettem .

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.