efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction
Vélemények A Hall szolgja
Név: Lora Aláírt Dátum: 2007. 07. 11. - 13:11 Cím: A Hall szolgja

Szia, nyitottam egy sorozatot, s szeretnm beletenni a ficedet. Krlek, valamiflekppen kelezz vissza, nlam, hogy engeded:)
ksznm Szerz? vlasza: Ksznm szpen, vhogy gondoltl rm, majd rok neked. :)

Név: kreeteeka Aláírt Dátum: 2007. 07. 09. - 0:15 Cím: A Hall szolgja

Hali.
A Hall...mostanban olvastam pont egy hasonl rst, ( jajj, azt hiszem, a cme : A n? aki tllte (?)) Remlem nem rok eget renget? hlyesget. rdekes volt gy egyms utn olvasni a kt rst. rdekes, pldul, ahogy a kegyetlen, megrendthetetlen Voldemort sszetrik. (tnyleg a hall szrnyalsa a neve jelentse? Eddig nem is tudtam. ) Kreeteeka Szerz? vlasza: Igen, n is olvastam, s vlemnyeztem is azt az rst. Neki jobban sikerlt, mint lejjebb emltettem, ez volt az els? szrnyprbm. Amikor elkezdtem francit tanulni elgg megdbbentett, de aztn neten is olvastam a dolgot, gy bebizonyosodott. Ht... Rowling rti a dolgt.

Név: Nvtelen Névtelen Dátum: 2007. 05. 25. - 17:52 Cím: A Hall szolgja

De mr az a cm hogy a hall szolgja? Szerz? vlasza: Ht, akkor szerintem magt a lnyegt nem rted az egsz novellnak...

Név: Nvtelen Névtelen Dátum: 2007. 05. 25. - 9:28 Cím: A Hall szolgja

Ht...Nem a legjobb de azrt lehetett volna jobb is mivel Harry Potter vilgban nincs ilyen ja s van aki tbnek mondhatja magt a hallnl :Isten. Szerz? vlasza: Tudom, hogy nem a legjobb, letem els? fice volt. Viszont ahhoz kpest sztem nem sikeredett annyira rosszra, az ltalnos klisket elkerltem. A HP vilgban csak az van, amit Rowling rt, teht egyik fanfic se tartozik bele. s a ltszattal ellentben vallsos vagyok, pp ezrt nem keverem bele Istent.

Név: Nvtelen Névtelen Dátum: 2007. 05. 25. - 9:27 Cím: A Hall szolgja

Ht...Nem a legjobb de azrt lehetett volna jobb is mivel Harry Potter vilgban nincs ilyen ja s van aki tbnek mondhatja magt a hallnl :Isten. Szerz? vlasza: feljebb

Név: Lory Aláírt Dátum: 2007. 05. 21. - 16:01 Cím: A Hall szolgja

Hh, tudtam, tudtam, hogy a N? a hall lesz!:D s nem olvastam el el?re a vgt, sikerlt megllnom, hogy ne l?jjem le a "pont". El tudtam volna viselni egy valamivel hosszabb vltozatban is, de gy is tetszett^^ Szerz? vlasza: Nagyon rlk, hogy tetszett. Nem rtam ki, de bevallom, ez volt az els? fanficem, amit rtam. Azta persze ltok hibkat, meg sok mindent nem gy csinlnk, de mr nincs szvem rajta mdostani.

Név: Ligeia Pyre Aláírt Dátum: 2007. 04. 30. - 17:17 Cím: A Hall szolgja

Maga az alaptlet nagyon is tetszik, van benne fantzia. A sentencizus gondolatmenet gyszintn megfogott. Br azt kell mondjam igen nagy fba vgtad a fejszdet, amikor egy ilyen tmr drmai szituciban vetetted ezt ?paprra?, de vglis sikerrel, jobbra sikerlt fenntartani a feszlt hangulatot.
Az pedig, hogy a mondanivalval br ficeket szereted igen dcsretes tulajdonsg, n is osztom a vlemnyed :)
dv, Ligeia Pyre Szerz? vlasza: Ksznm szpen a tartalmas kritikt, rlk, hogy sikerlt elnyernie a tetszsedet. :) Izisz

Név: Denelind Névtelen Dátum: 2007. 04. 30. - 16:22 Cím: A Hall szolgja

Tk j volt. Nekem tetszett.
Csak annyit hogy az Invito az begy?lyt? b?bj. De egybbknt j ^-^ Szerz? vlasza: Jaj... kszi, hogy szltl, gy ltszik nem lehet elgszer tolvasni:) mindenestre kijavtom... s kszi a kritikt, rlk, hogy tetszett.

Be kell jelentkezned bejelentkezés (regisztrálás) a vélemény írásához.