efiction efiction
efiction efiction
efiction efiction efiction efiction

Az elmúlt 7 napban frissített történetek. RSS
Történetek
Leírás: Újjászületni egy történetben nem feltétlenül jelenti azt, hogy az események közepébe csöppen az ember. De a saját életét attól még élheti. Akkor is, ha a szabályokat kell hozzá megváltoztatnia, és nem számít, milyen következménnyel – mert végül is, kit érdekel? Ez csak egy mese.

Avagy: Abby újjászületik a HP-verzumban. Kis gond van csak: Abby csak a filmeket látta anno, és vajmi kevés fogalma van arról, mi fán terem az eredeti cselekmény. Egy dolgot tud csupán: minél messzebb Pottertől jelentheti az életbiztosítást. És őszintén? Ezt nem nehéz kivitelezni.
Kategória: Általános; Szereplők: más griffendéles, más hollóhátas, más hugrabugos, más mardekáros, saját szereplő; Fejezetek: 5 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 29068; Olvasva: 104; Befejezett: Nem Műfajok: dráma, kaland, regény
Figyelmeztetések: durva nyelvezet
Frissítve: 2017. 08. 22.; Feltöltve: 2017. 07. 19.
Leírás: Drarry, ebből kifolyólag SLASH. Ha undorít vagy taszít a téma, ne olvasd el. Köszönöm. Ok, warning letudva. ;) (Ja és néhol durva nyelvezet is előfordul.)
A történetről: Vegyünk egy Draco Malfoyt, aki annak ellenére, hogy átállt a jó oldalra, és elvégezte az aurorképzőt, nem vetkőzte le arrogáns modorát, emellett határozott életcélja halálra idegesíteni Harry Pottert. Adjuk hozzá az előbb említett személyt, aki szintén idén végzett, szintén aurorként, nem mellesleg valamilyen úton-módon legyőzte a Sötét Nagyurat – a mikéntje a történetben nem játszik szerepet –, így a varázsvilág ünnepelt hőse, bár ez az ünnepeltség a három év alatt némileg mérséklődött.
Helyezzük őket első és egyben közös akciójukra – mely közösködésre valójában egyikőjük sem vágyott (vagy mégis?) – egy különös, az ifjú Malfoy számára pedig kifejezetten idegesítő és kellemetlen környezetbe. A feladat egyszerűnek tűnik, azonban már kezdetben bonyodalmak adódnak; és ez az idő múlásával egyre csak fokozódik…
Ron és Hermione csak a történet elején és végén tűnik fel, de szükségesnek láttam őket feltüntetni a szereplőlistában. A JK Rowling által kitalált varázsvilág az ő fantáziájának alkotása, én csak kölcsönvettem belőle egy-két elemet saját és főleg mások szórakoztatására. A regénynek semmi köze a többi történetemhez, az itt megjelenő Draco Malfoy nem ugyanaz a Draco Malfoy… Slash szempontjából a sztori kezdetben lightosan indul, a korhatár a későbbiekre vonatkozik.
Nem veszi figyelembe a hatodik és a hetedik könyvben történteket.
Kategória: Humor, Általános, Romantikus; Szereplők: Draco Malfoy, Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley; Fejezetek: 11 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 21923; Olvasva: 456; Befejezett: Nem Műfajok: akció, kaland, misztikus, regény
Figyelmeztetések: durva nyelvezet, slash
Frissítve: 2017. 08. 20.; Feltöltve: 2008. 03. 26.
Leírás: Kis romantikus Wolfstar egypercesek. Jó szórakozást, jó olvasást!
Kategória: Romantikus; Szereplők: Remus Lupin, Sirius Black; Fejezetek: 2 Tartalomjegyzék Sorozat: Nincs
Szavak száma: 893; Olvasva: 39; Befejezett: Nem Műfajok: egyperces
Figyelmeztetések: slash
Frissítve: 2017. 08. 16.; Feltöltve: 2017. 08. 15.